Union Lido 2 - sanitæranleggene

Egentlig sier vel dette bildet allerede en del om plassen. For Union Lido har sitt eget vanntårn. Sikkert ikke dumt i det paddeflate landskapet!
Vanntårnet på Union Lido
Erfaringene våre er som på siden foran, veldig begrenset fra denne campingplassen. På den annen side skal det heller ikke så veldig mye til for å forstå at dette er en flott plass, materielt sett.  Standarden på bygninger og infrastruktur generelt, er svært høy - og vil til fredsstille de fleste av de mest kresne.

For meg er det viktigste renhold i sanitæranleggene. Er det ikke ordentlige rengjort, kan det være det samme med hele plassen.

Union Lido virker svært godt stelt. Bygningene til sanitæranleggene står ikke noe tilbake for dem på Marina, mer eller mindre tilsvarende standard.Slik ser det ut. Noen vil sikkert lure på hvorfor jeg har bilder av toalettene når jeg har vært inne på en campingplass kun i 45 minutter. Vel, det er fordi du skal ha muligheten til å se dette. Rett og slett for å være øynene dine...

Derfor har jeg spandert et bilde til, nemlig dette:

Nok en gang er det kun en ting å si: Mange norske campingplasser har noe å lære. Tilgjengjeld er prisene her nede høyere enn hva de er i Norge. Men du tar igjen prisene når du skal handle andre varer.

...dessuten ligger både Venezia og Adriaterhavet og blinker rett borte i horisonten...