Marina di Venezia 2 - En småby

Hvem skulle ha trodd dette er en av internveiene på en campingplass? Totalt har Camping Marina di Venezia 700 mål - eller 700.000 kvadratmeter.
Internvei
En slik størrelse er nesten uvirkelig.  Hvis du skal gå rundt gjerdet, betyr det at har nesten 3,5 kilometer å gå. Sett opp farten og du klarer det på mellom 30 og 45 minutter, avhengig av hvor sprek du er. Da blir det kanskje ikke så vanskelig å forstå at her er 2950 parseller til vogner, telt og bobiler.scenen Og i tillegg 300 boenheter a la hytter, villavogner, utleietelt og motellrom. Legg alt sammen og du har nok innbyggere til byer som både Notodden og Horten!

Overraskelsene ligger rundt hvert hjørne! Alt er stort, men samtidig utrolig nok intimt. Eller hva med handlegata hvor du har både dame og herrefrisør, bank, fotobutikk, suvenirbutikk, stort supermarked med "uttafor leiren priser", klesbutikk, campingbutikk, isenskram og ubeskjedne fem restauranter. Og åtte svømmebasseng. Og underholdningsgrupper til små, treningsopplegg for store, to kirker, eget tog, stor minigolf, betjent og ubetjent vaskeri  i tillegg til egen buss til ferjene...

Dette er bare enormt!

Det du ser på siden her til høyre, det er dansegruppa som tar seg av ungene på scenen.Dette skriv høres ut som en sammenhengende kjøpt og betalt annonse fra campingplassen. Det underlige er at slik er det ikke. Denne plassen falt bare så ekstremt i smak. Ulempen er på sett og vis prisene, de finner du om du leter på sidene til plassen . På den annen side, egentlig er det ikke dyrt når du tenker på hva du får igjen. Her bor du faktisk med svært høy standard samtidig som du både er kloss opp i en av de Europas byer med mest historisk sus. Dessuten kan du dyppe føttene dine i det salte Adriaterhavet få minutter etter at du har gått ut av vogna di.

Det meste ekstreme vi opplevde på denne plassen, er at den ekstreme renheten. Alt er rent - bestandig. Kontinuerlig er det folk som er rundt og rydder. Faktisk så ekstremt at når  min bedre halvdel sopet sammen bladene som hadde falt ned fra "vårt" tre, så gikk det mindre enn en time før en traktor med to mann ryddet det vekk... (kanskje var det en tilfeldighet, men dog )