Strømstad - Daftø camping

5 skarve kilometer fra ferja i Strømstad er alt hva du skal kjøre for å komme til denne plassen.

Det lyder arrogant, men det er årsaken til at vi aldri klarte å stanse her. Vi prøvde i 2002 for ordentlig første gang, på 17. mai. Da vi kjørte ut fra ferja tidlig på formiddag var vi fast bestemt på å stanse, men da vi kom på høyden av plassen ville ikke bilen. Den simpelthen nektet. Fordi vi allerede hadde rukket å legge inn femtegir, fortsatte ferden bare videre.

Nåja. Skal ikke skryte. selv om vi bare hadde en Camp-let bak oss, måtte vi nok ned i tredje gir. Akkurat slik finner du Daftö Camping. StorSving til høyre ut fra ferja i Strømstad, når du må ned ett gir igjen, da er du framme. Sving til høyre igjen og du er framme!

Egentlig har jeg ikke veldig mye å si om denne plassen. Den er stor, den har fem stjerner, men vi har kun bodd her en natt i november. Og da overnattet vi i campinghytte. Det er faktisk å anbefale. Hyttene er fine, og opp til romslige - hvilket ikke alle hytter er rundt forbi. Det virker som om det er rimelig bra standard på rengjøring, men det er ganske visst annerledes å fikse det i november med noen få besøkende mot juli og unger og grisete voksne over alt. Bildene vil gi deg et lite innblikk i at her er det mange fastliggere - også norske. Her er bademuligheter, turmuligheter og kort vei til både E6 og Norge. Inntil Strømstad er det 5 kilometer i terreng som godt egner seg for syklende uten erfaring fra Tour de France.

BjølsethBildene her på siden er ment for å gi deg en liten ide om hvordan det ser ut.