Marina di Venezia 1 - Uvirkelig virkelighet

Nesten 2000 kilometer med kribling. Et halvt års venting. Vil campingplassen svare til forventningene?  Eller vil vi slukøret reise videre i morgen?

Framme
Sommertur-2011-Del-7B-Dolo-298Camping Marina di Venezia er oppskrytt.  Her skal veiene være av det reneste gull, her skal betjeningen være hyggelig og her skal alt bare være greit. Faktisk skal det eneste potensielle problemet være at det ikke selges Pepsi Max i mils omkrets.

Det kan vi leve med!

Lenge trodde jeg det var Malin i dashbordet som lurte oss, men faktum er at det var jeg som gjorde en av mine sjeldne feil: Jeg tastet feil adresse inn i navigasjonen til Ford'n og da kan ikke Malin annet enn å nekte. For via Montello er korrekt. At jeg skrev via Montebello, får Trond Kirkevåg ta skylda for. Hadde det ikke vært for hans humor på fjernsynet, ville jeg vel kanskje ha måtte finne på en annen unnskyldning.

Sommertur-2011-Del-7B-Dolo-309Okey. La meg prøve å komme inn på rett spor igjen. Til Venezia. Klarer du med din GPS eller kart å finne fram til Jesolo, så er det rake veien rett fram helt til veien slutter. Nesten. Du følger skiltene mot Cavallino, etterhvert dukker det opp skilt som forteller hvilke campingplasser som ligger foran deg. I starten er det rundt 32, når det bare er tre-fire igjen, da ser du Marina di Venezia skiltet. Om ikke før. Når skiltet du ser rett over her kommer i veikanten, kan du sette på blinklyset til venstre. Straks er du framme.Plass 2009 Og når en blid jente stanser bilen din mens en annen, men like blid jente kommer opp til vinduet ditt og spør hvordan du har det og om du har bestilt: Da har du kommet til rett plass!Denne plassen tok vi. Cirka 100 kvadratmeter eller noe deromkring. Eneste grunn til at vi måtte lirke vogna inn med moveren, var treet du ser til høyre for Mondeoen. Parsellen er anslagsvis tolv meter meter bred og noe rundt 8 meter dyb.


Fortvil ikke i det hele tatt her. Alt er regulert - nesten til det kjedsommelige. For hver eneste parsell har vann. Og hver eneste parsell har avløp. Og hver eneste har selvsagt strøm på stolpen. Faktisk får du ikke leid plass her uten strøm, vann og avløp til gråvannet ditt.

StrømDa er vogna plassert. Tida er inne for den første tiramisu på turen. Den ser du over mellom avløpet og de elektriske  koblingene. Både plassen og kaken er å anbefale.

 

Hva som virkelig smaker, er at vi nå har vendt tilbake til plassen i 2010,2011 og har planer for 2012. Plassen gir mersmak, og er et godt utgangspunkt for en ferie i området.Om du bare vil være i Syden, så kan du det. Eller om du vil reise rundt og oppleve Italia, er det også et bra utgangspunkt.