Del 9 Oppdagelse på hjemveien

Det er alltid trist å vende nesen hjem, derfor var det en stor overraskelse som møtte oss på hjemveien. Nemlig Bad Kissingen.

Brev 9 5Brev 9 4Jeg har innsett det for lengst, det er mange steder i verden jeg aldri har vært og som jeg aldri kommer til å reise til. Verden er for stor. Likevel er det svært morsomt å plutselig oppdager byer som du ikke visste eksisterte. Bad Kissingen er en slik by, visste du at det var her bestefarten til Henry Kissinger fikk etternavnet sitt i fra?

Jeg er ikke helt sikker på hvordan vi havnet her, men vår nye reisefilosofi er å stanse litt tidligere på kvelden, slik at vi kan rekke å kose oss og "oppdaget" et lite sted før vi slukner. Så vi gjorde her. Da tanken om å stanse dukket opp, var det Bad Kissingen som var nærmest.

Brev 9 3

Derfor kjørte vi dit.

Campingplassen er koselig. Den ligger i utkanten av byen, det vil si 1 kilometer utenfor. Eller femten minutters rolig gange inn til byen. Jeg må si ble litt overrasket, for denne byen har virkelig flotte parkanlegg. Nesten synd det bare ble med en kort spasertur inntil byen.

Selv om vi var veldig flinke til å stanse tidlig den ene kvelden, glemte vi det raskt den neste. Plutselig øverst i Tyskland begynte det å regne. Da det hadde regnet i nesten to timer, nådde vi Neustadt i Holstein, som vi tenkte å besøkeBrev 9 1. Men akk, det ble det ikke noe av. I stedet jumpet vi over med ferjen til Rødbyhavn og kjørte rake veien forbi København og opp til vår lille oase nord på Sjælland. Melby. Bokildegårds camping.

Og akkurat her tar det slutt. Selvsagt besøkte vi København - det gjør vi da hvert år. Og selvsagt vant jeg en gedigen bamse på Tivoli- det gjør jeg da hvert år.  Snipp, Snapp, Snute - så er dette eventyret ute...Brev 9