Del 7 På stedet hvil

Tross innebygget rastløsthet, klarte vi å holde oss på campingplassen i sju netter. Det er nesten ny rekord. Men så er heller ikke denne plassen som campingplasser flest.

Marina di Venezia

På bildet over ser  litt av fenomentet. Nemlig undergangen fra hovedcampingen over til fløyen Marina 2000. På den andre flanken finnes en liknende overgang til Marina 8000. Den siste er plassen for dem med hunder. Det er nemlig ikke tillatt på resten av plassen. Til gjengjeld har Marina 8000 egen luftepark for de firbeinte

Inne på plassen er den godt utstyrt butikk med campingutstyr bedre enn mange campingbutikker andre steder. Likevel finnes det bedre saker, rett borte i gata. Nemlig CampingMarket. Det er fem kilometer unna, vis a vis Camping Union Lido. Her finnes et vel av utstyr, som kjøkken/lagerteltene du ser her. Det er en glimrende utflukt om det skulle komme en ettermiddagsbyge, eller det er noe du plutselig oppdager du ikke lenger har i forrådet ditt.

Idyll kan ikke leve evig, derfor måtte turen få en slutt. Da vi var klare for avreise, fløy det hen hel flokk sommerfugler inn i magen min. Ville Truma Moveren klare å kjøre vogna ut igjen? Noen dager før hjalp jeg et hyggelig svensk par med å skyv på plass en 6 meter lang Cabby.  De fem andre strevde veldig, og klarte faktisk ikke jobben før jeg kom med mitt bidrag. Parkering i JesoloEn av årsakene ser du her. Jorda er mer sand enn jord, og hjulet kraver seg villig ned. Midt gikk helt ned til akselen og laget dyp fure i grunnen. Men det gikk.  På bildet ser du også at hjulet har fått skikkelig hjuling de snart tre sessongene det har stått på. Men det tåler det. Kanskje ikke veldig rart, når vogna bakkes opp en bakke og nesenvender ned, blir det et skikkelig trykk på hjulet. Småstein trykkes inn, og de jobber videre når det jevnes ut. Derfor skal det få sin arvtager en vakker dag.

Før vi bytter side og tema, er vi nesten nødt til å vise min lille smule observasjonsevne til å se andre få bøter og bråk med Øverigheten.Nåja.Denne nederlenderen slapp nok med en liten advarsel. vekteren på kjøpesenteret i Jesolo ba han vennlig om å flytte seg.  Jeg kan ikke noe for at jeg undres hvorfor noen elsker å oppsøke problemene heller. For et steinkast unna fantes flusst av parkeringsplasser - gratis til og med.