Hegna - vinteridyll

Dette er Hegna Camping på vinteren - bildet tatt vinteren 2009. Er det egentlig noe poeng i å fortelle mer om dette?

Jeg bruker vårt eget Villa telt og vogn for å vise en smule. Som du ser var det rimelig greit med snø. Rundt en meter på flatmark.  Slikt blir det stemning av. Teltet gikk greit, og vi stortrives i slike omgivelser.

På noen nettsteder ser du en del fanatikere som nekter for at noe annet enn nordiske vogner egner seg på vinteren. Vel, vi vet ikke bedre, så vi fortsetter med vår egen Fendt. Og teltet kan du selv tippe hvor isolert er...På Hegna camping er mulig å gå på ski på jordene, eller du kan sveie ned til bygda i Bø hvor det er både lysløyper og et vel oppkjørt løypenett. Og som sagt på sommersiden - her er det heller ikke mer enn en rundt en halv times tid å kjøre til toppen av Lifjell til både alpinanlegget og høyfjellsløyper.


Når sant skal sies, sola blir borte fra den største delen av plassen på vinteren. Den forsvinner i månedskiftet hvor desember dukker opp og er borte til en gang seint i januar. Til gjengjeld blir du desto mer glad når sola kommer tilbake.  Og elva ser ikke så lite idyllisk ut, gjør den det?


kulle det bli for ille, så er det bare å tenne opp et bål. Som her utenfor Villa-teltet vårt. Pølser og pinnebrød er noe i alle fall ikke vi blir lei!